31 Ocak 2013 Perşembe

back 2 life




MİMARLIK BİTTİ!

Takribi 7x4 saatlik uykuyla sürdürdüğüm bitirme son son son savunma jurisi safsatasını, 7x12 saatlik uykuyla tamamladım. Bugün tam olarak bitmiş oluyor, okul benden ben okuldan bir süreliğine kurtulduk. Öğrencilik hayatından apar topar, yangından mal kaçırırcasına kaçıyorum. Öyle kaçıyorum ki, önce çek topraklarında, sonra italya topraklarında kaçışıma devam edip bir ay sonra da geri döneceğim. Bir ay dediğim 20 gün aslında, abartmayı sevdiğimden ve şubat da 28 gün süreceğinden, tekrar uyanış ve istanbulla buluşma takribi bir ay sonrayı bulacak. Sonra iş, düzen, spor, iş, spor, iş, spor, allahım çok sıkıcı bu hayat, iş, spor, iş ,spor, allahım öğrencilik nolur öğrencilik diye devam edeceğim. Amaa dahaa çoook var, hepsine.

ahoj mahoj sevgili çekler, ciao miao sevgili italyanlar. görüşürüz istanbullular.

Sensiz gidiyorum ya, bilmiyorsun burnumun direği sızlayacak. Karşılıklı burun sızısı çekeceğiz. Affet.

2 yorum:

  1. Tebrikler. Bu bir ayın tadını çıkaracaksındır zaten. Sonrasında iş spor iş spor iş spor döngüsünden sporu eksiltmemen bile başarı olacaktır. (Ukala mod:ON) Umarım daha renkli olur ;)

    YanıtlaSil
  2. Demek senin de MİMARLIK BİTTİ! ile bitti mimarlığın. Güzel. Güzel güzel gez. Ben bu ameliyat sürecinde çok şey öğrendim. Burnu sızlamadan fark etmiyor galiba insan bi şeyleri. Yoluna en az bir tane güzel bir köy çıksın. Öperim.

    YanıtlaSil